O Nama

Wersirius je poznata kompanija za autsorcing sa pet godina iskustva u ovoj industriji, koja posluje pod ovim imenom od 2021. godine. Naša priča ima svoje korene u 2019. godini kada su tri bliska prijatelja osmislila ideju da pruže podršku svojim kolegama kamiondžijama u Sjedinjenim Američkim Državama i istovremeno generišu dodatni prihod. Na početku, fokusirali smo se na regrutaciju vozača kamiona u Americi, ali ovaj jednostavan koncept brzo se razvio u nešto mnogo veće. Kako su dani prolazili, naš tim se širio, privlačeći sve veći broj klijenata i partnera. Svaka nova osoba koja se pridružila timu donosila je svoje iskustvo i jedinstvene ideje. To je ubrzo dovelo do širenja naših aktivnosti na različite oblasti.

Naše Vrednosti

=

TIM

Mi smo odraz ljudi koji za nas rade, a dali smo sve od sebe da na jednom mestu okupimo najperspektivnijie i iskusnije ljude koji imaju neophodno znanje za maksimalno efikasan rad u različitim departmanima trucking industrije. Cilj? Da konstantno budemo bolji.

 

=

ODGOVORNOST

Mi stojimo iza svega onoga što radimo, iza svakog sklopljenog partnerstva, svakog zaposlenog radnika, svakog obavljenog posla i ne bežimo od odgovornosti ni na koji način. Verujemo da nas je to dovelo do pozicije na kojoj jesmo i da će nam taj kvalitet pomoći u daljem radu.

=

INTEGRITET

Na prvom mestu smo profesionalci, a to znači da poštujemo profesionalne dogovore i zadate rokove. Jednostavno je – pouzdano poslovanje stvara snažne i dugoročne veze, a naš odnos prema našim partnerima i zaposlenima odraz je našeg uspeha.

=

RAD

Kada već govorimo o radu, verujemo u posvećen, svakodnevni rad, ali i kvalitetan odmor. Smatramo da je naša kompanija uspela da postigne jasnu ravnotežu između rada i odmora, omogućavajući nam da obavimo sve obaveze bez pritiska na naš tim.

=

RAZVOJ

Mi imamo jasnu viziju razvoja koju ostvarujemo kroz regrutaciju novih zaposlenih i širenje našeg spektra poslovanja u druge aspekte trucking industrije. Konstantno podižemo prag efektivnosti i stvaramo nove poslovne veze u SAD-u i širom Balkana.

=

KVALITET

Sve navedeno rezultovalo je najbitnijom odlikom naše kompanije – kvalitetom. Bez kvaliteta ne bismo postigli dosadašnje rezultate, a isto tako ne bismo dobili prostor za rast i napredak.Sve to rezultovalo je kvalitetom koju pružamo u svakom aspektu našeg poslovanja.

Kako je sve počelo

Iako smo počeli kao agencija za regrutaciju, ubrzo smo shvatili da možemo ponuditi mnogo više od usluga regrutacije. Ova prirodna evolucija dovela je do formiranja različitih sektora unutar naše kompanije, uključujući regrutaciju, praćenje i lociranje, prodaju, bezbednost, računovodstvo, održavanje kamiona i dispečere. Naša prisutnost se proširila, dovodeći do povećanja broja kolega. Današnji Wersirius je oblikovan ovim dinamičnim rastom. Naš uticaj se proširio otvaranjem kancelarija u Beogradu, Nišu i Skoplju. Trenutno, Wersirius ima sedam aktivnih sektora i prisutan je u tri grada. Naš tim broji preko 50 članova, a naša posvećenost rastu i širenju ogleda se u neprestanom osnivanju novih sektora i proširenju našeg opsega operacija, kao i u stalnom rastu našeg kadra.

Vizija

Naša vizija smera ka izgradnji centralne baze za sve outsourcing inicijative na Balkanu, sa posebnim fokusom na rad sa kompanijama iz Sjedinjenih Američkih Država. Želimo postati nezaobilazna destinacija za sve američke kompanije koje teže izvrsnosti u svojim poslovnim operacijama. Kroz posvećenost visokim standardima efikasnosti, efektivnosti i profesionalizma, Wersirius teži da postane ne samo lider u outsourcingu na Balkanu, već i sinonim za inovativno rešavanje poslovnih izazova.
Naša strast prema stvaranju pozitivne radne atmosfere i stalnom ličnom napretku svakog člana tima čini nas jedinstvenim izborom za kvalifikovane i ambiciozne pojedince.

Oslanjajući se na naše temeljne vrednosti, naš cilj je da ojačamo i podržimo naše klijente i partnere, gradeći most između njihovih potreba i našeg stručnog znanja, posebno za zahteve američkog tržišta.U srcu Balkana, Wersirius teži da postane epicentar poslovnog razvoja, inkubator inovacija i garant uspeha. Uvereni smo da nema granica za ono što zajedno možemo postići, a naša strast i posvećenost su ključni pokretači ka ostvarivanju ove vizije.

 Dobrodošli u Wersirius – gde granice postaju prilike, a budućnost je u vašim rukama.

Renomirane kompanije ukazale su nam poverenje