DEPARTMANI

01

Departman "After Hours – Track and Trace": Precizna Logistička Podrška 24/7"

Dobrodošli u tim After-hours unutar kompanije Wersirius, gde smo posvećeni obezbeđivanju neprekidne i besprekorne logističke podrške u svakom trenutku. Naša stručna ekipa ima jedinstveni zadatak: precizno pratiti, upravljati i rešavati sve logističke izazove koji se mogu pojaviti tokom transportnih tura, kako bismo osigurali da operacija teče glatko i efikasno.

Ovaj tim predstavlja neizostavan deo naše organizacije. Naša stručnost i posvećenost omogućavaju nam održavanje visokog nivoa logističke efikasnosti i pružanje izvanredne podrške tokom ključnih sati van radnog vremena.

Svaki dan u našem timu je dinamičan i izazovan. Pažljivim raspoređivanjem odgovornosti dodeljujemo ture i vozače svakom članu tima, omogućavajući precizno praćenje i rešavanje logističkih izazova u realnom vremenu. Naša uloga prevazilazi konvencionalne logističke zadatke – mi smo prva linija podrške vozačima tokom njihovih tura, pružajući trenutne odgovore na sve eventualne probleme.

Kada kamioni krenu na puteve, koristimo savremene tehnologije i softverske alate kako bismo ih pratili. Aktivno pratimo njihovu lokaciju, analiziramo njihov put i reagujemo na sve nepredviđene situacije. Saobraćajni zastoji, tehnički kvarovi ili drugi izazovi ne predstavljaju problem jer promptno intervenišemo i pronalazimo najbolja rešenja.

Naša bliska komunikacija sa vozačima je od suštinskog značaja. Očekujemo poteškoće pri utovaru ili istovaru i stupamo u kontakt sa odgovarajućim stranama kako bismo brzo rešili probleme i minimalizirali prekide u operacijama.

Svaka tura je jedinstvena, zahtevajući brze i prilagodljive odluke. Naš tim je obučen da brzo analizira situaciju, proceni rizike i donese odluke koje osiguravaju neprekidan tok transporta.

Pritružite nam se!

Ako delite strast za preciznim logističkim praćenjem i želite biti deo tima koji obezbeđuje neprekidnost transporta, pozivamo vas da razmotrite priliku za rad u timu „After Hours – Track and Trace“. Vaša sposobnost brzog donošenja odluka i odgovornost su ključne komponente koje tražimo.

Naša posvećenost, stručnost i spremnost da preduzmemo hitne akcije čine nas neophodnim delom tima koji garantuje uspešan završetak svake ture.

02

Dispečerski Departman: O Povezivanju, Organizaciji i Odnosima

Dobrodošli u dispečerski svet unutar naše kompanije. Kao značajna karika u lancu transportne industrije, naši dispečeri igraju vitalnu ulogu u organizaciji, koordinaciji i uspešnom izvršenju tura.

Organizacija Timova i Divizija: 

Naš dispečerski departman se deli na tri divizije, svaka sa svojim timom i tim liderom. Divizije se dele na dry van, flatbed i straighbox kamione. Svaka divizija ima svoje vozače koje dispečeri upravljaju, prate i koordiniraju tokom celog transportnog procesa.

Ključne Odgovornosti Dispečera: 

Glavna svrha dispečera je pružanje podrške tokom celokupnog procesa jedne ture, počevši od njenog pronalaska pa sve do zatvaranja. Svaki radni dan počinje pregledom statusa vozača, njihove lokacije i stanja. Dispečeri prate predviđeno vreme dolaska (ETA) vozača i traže nove ture koje odgovaraju njihovoj ruti i lokaciji. Takođe, dispečeri organizuju i planiraju dedicated ture, usmeravajući kako će se pokupljanje i isporuka odvijati.

Veza sa Vozačima i Komunikacija sa Brokerima: 

Komunikacija je jako bitna uloga dispečera. Oni održavaju kontakt sa vozačima, prate njihove informacije i obezbeđuju da sve teče glatko tokom tura. Dispečeri isto tako održavaju bliske veze sa brokerima kako bi pronašli najbolje ture za vozače i kompaniju.

Društveni doprinos: 

Dispečeri igraju važnu ulogu u obezbeđivanju prihoda za naše vozače. Kroz pažljivu organizaciju i pružanje podrške, omogućavamo da svaki vozač ima priliku da zaradi. Vozači ne prevoze samo teret, već i osnovne potrepštine kao što su hrana i voda. Njihova prisutnost doprinosi našem svakodnevnom životu na načine koje često nismo svesni.

Ponos i Poverenje: 

S ponosom ističemo broj kamiona u našoj firmi i činjenicu da naši vozači retko napuštaju kompaniju. Ovo je rezultat naše posvećenosti i podrške koju pružamo. Uvereni smo da struktura departmana omogućava našim dispečerima da efikasno rešavaju situacije i pruže pomoć 24/7, bez obzira na izazove.

Ovaj posao može biti zahtevan, ali ključ uspeha leži u timskom duhu i fokusu na činjenicu da svaki dispečerski napor omogućava vozačima da obezbede za svoje porodice. Kroz timsku organizaciju, komunikaciju i pažljivo planiranje, postižemo uspešne ture i omogućavamo našim vozačima da budu oslonac svojim porodicama. 

Pridruži nam se!

Ako deliš našu strast za organizacijom, povezivanjem i pružanjem podrške, pozivamo te  da razmislite o pridruživanju našem timu. Sposobnost koordinacije, posvećenost zadacima i spremnost za timski rad su veštine koje su nam potrebne. Ukoliko želiš da budeš deo naše priče, čekamo te!

03

Departman za Održavanje Kamiona: Za Neprekidan i Efikasan Prolaz

Dobrodošli u svet održavanja kamiona unutar kompanije Wersirius, gde se posvećujemo osiguranju pouzdane i sigurne vožnje vozila tokom njihovih putovanja. Naša stručna ekipa je posvećena pružanju sveobuhvatnih rešenja za održavanje kamiona, prateći svaki aspekt kao što su gume, redovni servisi i vanredne situacije na putu.

Ovaj departman predstavlja ključnu kariku u našem nastojanju da omogućimo neprekidan i bezbedan tok vozila. Naša stručna ekipa pruža mnogo više od tehničke podrške; mi smo prva linija komunikacije za vlasnike vozila i vozače, pružajući im podršku u rešavanju problema svih razmera.

Naša misija je jasna i ciljana:

Sveobuhvatno Održavanje Vozila: Naša posvećena ekipa brine se o svim aspektima održavanja kamiona, uključujući gume, redovne servise i neočekivane situacije na putu.

Komunikacija i Rešenja:

Kao prvi kontakt za vlasnike vozila i vozače, mi smo tu da pružimo rešenja za svaki problem – od tehničkih pitanja do uputstava za optimalno rešenje.

Struktura i Efikasnost:

Departman za održavanje funkcioniše na osnovu dve ključne komponente:

Pružanje Informacija i Dijagnostika: Naša ekipa je u stalnom kontaktu sa vozačima kako bismo pružili sveobuhvatne informacije i brze dijagnostičke usluge.

Mreža Radionica: Sa širokom mrežom radionica širom država, obezbeđujemo povlašćene cene, hitne intervencije i prioritetni tretman vozila. To nam omogućava da brzo i efikasno intervenišemo i pružimo pomoć vozilima.

Posvećenost Rešavanju Problema:

Svaki radni dan donosi nove izazove i kontakte sa vozačima. Razumemo važnost svakog problema i pažljivo analiziramo svaku situaciju kako bismo osigurali tačnu dijagnozu. Naša stručnost omogućava nam da prepoznamo uzrok problema i pravilno intervenišemo.

Brzina i Efikasnost:

Naša reakcija na probleme je brza i efikasna. Težimo da vozila što pre vratimo na put. Intervenišemo na licu mesta kada je to moguće, omogućavajući vozačima da nastave svoje putovanje bez gubitka vremena ili resursa.

Komunikacija i Optimizam:

Naša komunikacija sa vozačima, mehaničarima i partnerima igra ključnu ulogu u efikasnom rešavanju problema. Iako se suočavamo sa ozbiljnim situacijama, optimizam i vedar duh su naša snaga, omogućavajući nam da se suočimo sa svakim izazovom na najoptimalniji način.

Rezultati i Razvoj:

Od osnivanja departmana za održavanje, troškovi održavanja i popravki smanjeni su za impresivnih 30%, zahvaljujući našoj posvećenosti i efikasnosti.

Pritružite nam se!

Ako delite našu strast prema održavanju kamiona i želite doprineti neprekidnom i sigurnom putovanju, pridružite se našem timu za održavanje kamiona. Nudimo obuku od iskusnih stručnjaka. Važne osobine uključuju ozbiljnost, koncentraciju, efikasnost i razumevanje mehanike kamiona. Brinući se o detaljima, proveravajući vozila i pružajući podršku 24/7, vi možete biti ključni član našeg tima.

Oslonac za Pouzdanost i Sigurnost

Departman za održavanje je ključni faktor u očuvanju pouzdanosti i sigurnosti tokom transportnih operacija. Naša posvećenost, stručnost i timski pristup čine nas osloncem za vozače i kompanije, obezbeđujući siguran i uspešan prolaz svakog kamiona.

04

Računovodstveni Departman u Kompaniji Wersirius: Očuvanje Finansijske Stabilnosti i Integriteta

Računovodstveni departman u našoj kompaniji zaslužan je za održavanje finansijske stabilnosti i integriteta našeg poslovanja. Sastavljen od posvećenog tima finansijskih stručnjaka, računovođa i analitičara, osnovna funkcija departmana je upravljanje i nadgledanje finansijskih transakcija, evidencija i izveštavanja za celu organizaciju.

Misija

Jasno i jednostavno: obezbediti tačno i efikasno vođenje finansija kako bismo podržali održiv rast i uspeh kompanije Wersirius. Kroz svakodnevne zadatke i odgovornosti, radimo na ostvarivanju ove misije.

Vizija

Naša vizija je postati centar izvrsnosti u oblasti računovodstva unutar transportne industrije. Želimo da budemo prepoznati kao lideri u pružanju finansijske podrške i stručnosti, čime doprinosimo dugoročnom uspehu kompanije i njenih partnera.

Zadaci i Odgovornosti

Svakodnevno se bavimo nizom zadataka kojima se staramo da finansijski motor kompanije u besprekorno radi. Ovi zadaci uključuju:

  • Vođenje evidencije i usklađivanje finansijskih transakcija, kao što su fakture, plaćanja i troškovi.
  • Priprema finansijskih izveštaja, uključujući bilanse, izveštaje o prihodima i izveštaje o tokovima gotovine.
  • Praćenje i analiza finansijskih podataka kako bismo pružili uvide u finansijsko zdravlje kompanije.
  • Upravljanje isplatama i osiguranje pravovremenih i tačnih isplata za naše zaposlene.
  • Saradnja s drugim departmanima kako bismo osigurali tačno raspoređivanje troškova i budžetiranje.
  • Poštovanje regulativa i standarda industrije uz održavanje tačnih finansijskih evidencija.

Uspeh i Dostignuća

Naš računovodstveni departman nedavno je postigao značajan uspeh implementirajući efikasan digitalni sistem računovodstva. Ova tranzicija poboljšala je našu efikasnost automatskim izvršavanjem rutinskih zadataka, smanjujući mogućnost grešaka i omogućavajući našem timu da se fokusira na stratešku finansijsku analizu i donošenje odluka. Ovo dostignuće nije samo povećalo efikasnost našeg departmana, već je pozitivno uticalo na upravljanje finansijama cele kompanije.

Iznad Izazova

Najbolji deo rada u računovodstvenom departmanu je zadovoljstvo održavanja finansijske kičme kompanije. Igramo ključnu ulogu u obezbeđivanju finansijske stabilnosti i rasta. Osim toga, mogućnost analize finansijskih podataka i doprinos strateškim odlukama je intelektualno stimulišuća i nagrađujuća.

Najizazovniji deo posla je suočavanje s kompleksnom i dinamičnom prirodom industrije transporta. Fluktuirajuće cene goriva, promene propisa i neočekivani troškovi održavanja mogu predstavljati izazove pri tačnom prognoziranju i budžetiranju. Međutim, prevazilaženje ovih izazova efikasnim finansijskim upravljanjem doprinosi osećaju postignuća.

Finansijski petak

U našem timu, imamo tradiciju proslave „Finansijskog Petka“ svakog poslednjeg petka u mesecu. Na ovaj dan se okupljamo na kratkom sastanku kako bismo delili zanimljive finansijske činjenice ili uvide vezane za industriju transporta. Ovo je vesela prilika da tim ostane angažovan i neguje kulturu kontinuiranog učenja.

Pridružite nam se!

Ako delite našu strast za vođenjem finansijskih podataka i želite doprineti finansijskoj stabilnosti u dinamičnom okruženju transportne industrije, pozivamo vas da se pridružite našem timu. Nudimo obuku i priliku za profesionalni razvoj. Vaša posvećenost, analitičke veštine i sposobnost donošenja informisanih odluka su ključni za uspeh našeg računovodstvenog departmana.

05

Departman za Bezbednost u Transportnoj Industriji: Zaštitnici Sigurnosti na Putu

Dobrodošli u safety departman unutar kompanije Wersirius. Naša misija je jasna: obezbeđivanje bezbednosti na svakom koraku transportnog puta. Kroz pažljivo razvijene protokole, obuku i analizu, postavljamo standarde i čuvamo integritet svake transportne operacije.

U brzoj i dinamičnoj transportnoj industriji, bezbednost je osnova na kojoj gradimo uspeh. Naš departman predstavlja neprocenjivu podršku koja omogućava da svaka tura prođe glatko i bezbedno, gradeći poverenje naših klijenata i partnera.

Zaštita Kroz Usaglašavanje, Obuku i Analizu

Usklađivanje sa FMCSA propisima, redovno održavanje vozila, obuka vozača, definisanje protokola bezbednosti i analiza podataka – to su stubovi našeg rada. Obezbeđujemo da naše operacije funkcionišu u skladu sa strogim standardima i propisima kako bismo svaku vožnju učinili sigurnom i pouzdanom.

Protokoli Bezbednosti i Mere Prevencije: Sigurnost Kao Navika

Uspostavljamo protokole i procedure koje se primenjuju u svakoj situaciji kako bismo obezbedili sigurnost tokom celog transporta. Naša kultura prevencije i brze reakcije čuva nas od potencijalnih pretnji i osigurava da svaki izazov bude rešen sa najvišim stepenom pažnje.

Obučeni i Opremljeni: Zaštitnici Sigurnosti

Naša ekipa je obučena da bude oslonac za sve vozače i partnere. Pružamo sveobuhvatnu obuku kako bi svaki vozač bio spreman da se suoči sa svim aspektima sigurnosti na putu. Osim toga, osiguravamo da naša vozila i oprema zadovoljavaju najnovije bezbednosne standarde.

Analiza Podataka i Neprestano Unapređenje: Put ka Bezbednijoj Budućnosti

Kroz pažljivu analizu podataka, identifikujemo oblasti za unapređenje i sprovodimo strategije za neprekidno poboljšanje bezbednosti. Naša posvećenost analizi i evoluciji garantuje da ostajemo ispred svakog izazova i neprestano podižemo standarde.

Pritružite nam se!

Ako delite našu strast za obezbeđivanjem sigurnosti u transportnim operacijama i želite doprineti očuvanju integriteta u transportnoj industriji, pozivamo vas da se pridružite našem timu za bezbednost u transportnoj industriji. Vaša posvećenost i spremnost da se suočite sa izazovima čine vas idealnim kandidatom.

Departman za bezbednost u transportnoj industriji je temelj našeg poslovanja, osiguravajući da svaki transportni put bude bezbedan i pouzdan. Naša predanost, stručnost i spremnost da preduzmemo hitne mere čine nas odgovornim čuvarima bezbednosti u svakom koraku transporta. Učinite razliku i pridružite se našem timu kako bismo zajedno gradili sigurnu budućnost za sve.

06

Brokeri u Transportnoj Industriji: Povezujemo Kompanije i Prevoznike za Efikasan Transport

Dobrodošli u svet brokerske stručnosti unutar kompanije Wersirius. Naša misija je jasna – stvaramo mostove između ponude i potražnje kroz analizu tržišta i formiranje konkurentnih cena, osiguravajući efikasan i profitabilan transport za naše klijente.

Vizija i Naša uloga

Naša vizija se temelji na transformaciji transporta kroz efikasnu interakciju i pametnu koordinaciju. Verujemo da naša uloga kao posrednika unapređuje transportnu industriju, čineći je dinamičnijom i produktivnijom.

Naša Misija: Povezivanje Kompanija i Prevoznika

Naša misija je usmerena na optimalno povezivanje kompanija i prevoznika. Departman brokerstva se deli na dve ključne sekcije:

Customer Sales:

Tim koji se posvećuje uspostavljanju i održavanju kvalitetnih odnosa sa klijentima. Praćenjem tržišta, postižemo balans između ponude i potražnje u oblasti kamionskog prevoza. Odabir tovara koji su kompatibilni sa vozilima i osiguranje vozača, kao i kontaktiranje klijenata i pružanje usluga, predstavljaju izazovan, ali ključan deo ovog procesa. Upornost i pristojnost su temelj našeg uspeha.

Carrier Sales:

Tim koji uspostavlja komunikaciju sa prevoznicima kako bi osigurao uspešno sprovođenje transporta. Kroz proces, oni dobijaju ture od kolega iz tima za customer sales i usklađuju ih sa odgovarajućim prevoznicima. Odabir odgovarajućeg prevoznika, kontaktiranje dispečera i procena izvodljivosti transporta su samo deo ovog procesa. Naša tehnološka podrška, uključujući praćenje ture i finalizaciju, doprinosi celokupnom uspehu transporta.

Sinhronizacija Timova za Izvrsnost

Oslanjajući se na usklađivanje timova, postižemo izvrsnost. Svaki korak, od inicijalnog kontakta sa klijentima, preko procesa ponuda i raspoređivanja tura, pa sve do konačne isporuke, zahteva preciznu koordinaciju i komunikaciju među našim kolegama.

Pritružite nam se!

Ako delite našu strast za povezivanjem kompanija i prevoznika i želite doprineti efikasnosti transporta, pridružite se našem departmanu. Vaša veština analize tržišta, sposobnost za pregovaranje i timski duh su dobrodošli. Ukoliko želite da postanete deo našeg tima, prijave su uvek otvorene!

Efikasni Posrednici u Transportnoj Industriji

Svi ovi elementi zajedno čine naš brokerski departman efikasnim i pouzdanim posrednikom u transportnoj industriji. Oslanjajući se na timski rad, posvećenost i stručnost, obezbeđujemo uspešan transport i zadovoljstvo naših klijenata i prevoznika.

07

Regrutovanje za Transportnu Industriju: Spajanje Vozača i Kompanija

Dobrodošli u svet regrutovanja unutar kompanije Wersirius, gde težimo ka bitnom cilju – povezivanju vozača kamiona sa kompanijama u transportnoj industriji. Naš departman regrutera igra presudnu ulogu u procesu pronalaženja, procene i zapošljavanja vozača, obezbeđujući integritet i pouzdanost na svakom koraku.

Most Između Vozača i Kompanija

Departman regrutera je temelj našeg poslovanja, omogućavajući sinergiju između vozača i kompanija u transportnoj industriji. Naši regruteri su stručnjaci u pronalaženju i angažovanju vozača kamiona, postavljajući temelj za uspešnu saradnju i siguran transport.

Precizno Praćenje i Povezivanje

Naš tim se sastoji od dve ključne komponente koje ostvaruju našu misiju:

Regrutacija i Informisanje: Svakodnevno stupamo u kontakt sa vozačima, pružajući im sveobuhvatne informacije o radnim prilikama i uslovima. Naši regruteri aktivno razgovaraju i vode vozače kroz proces, osiguravajući da svaki korak bude jasan i pristupačan.

Stručnost u Klijentskim Odnosima: Specijalisti za odnose sa klijentima uspostavljaju kontakt između kompanija i vozača. Nakon što stupimo u interakciju sa vozačem, naši stručnjaci komuniciraju sa kompanijama i prezentuju im vozača koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Ovaj kooperativni pristup omogućava da proces regrutacije bude efikasan i da se ostvari bolje povezivanje između vozača i kompanija.

Otvaramo Vrata Mogućnostima

Naš proces regrutacije je temeljan i precizan:

Privlačenje aplikanta putem oglašavanja na različitim platformama.

Kontaktiranje i pružanje informacija potencijalnim vozačima.

Prikupljanje relevantnih podataka i uslova koje pružaju naši klijenti.

Identifikovanje odgovarajućeg kandidata i prikupljanje dokumentacije.

Spajanje vozača i kompanija za transport.

Aktivnosti i Sistematičnost:

Naši regruteri aktivno prikupljaju informacije i ažuriraju bazu sa vozačima i njihovim kvalifikacijama. Specijalisti za odnose sa klijentima igraju ključnu ulogu u formiranju uspešnih veza između vozača i kompanija. Njihov koordinirani timski pristup osigurava uspešnu regrutaciju i izgradnju snažnih veza.

Pritružite nam se!

Ako delite našu strast za spajanjem vozača i kompanija i želite doprineti integritetu i efikasnosti transportne industrije, pozivamo vas da razmislite o prilici za rad u departmanu za regrutovanje. Cenimo osobine kao što su posvećenost komunikaciji i angažovanju.

Efikasni Posrednici u Transportnoj Industriji

Svi ovi elementi zajedno čine naš brokerski departman efikasnim i pouzdanim posrednikom u transportnoj industriji. Oslanjajući se na timski rad, posvećenost i stručnost, obezbeđujemo uspešan transport i zadovoljstvo naših klijenata i prevoznika.