O nama

Wersirius je outsourcing firma sa petogodišnjim iskustvom u industriji, a od 2021. godine posluje pod ovim imenom. Naša priča ima korene u 2019. godini, kada su tri bliska prijatelja došla na ideju da pruže podršku svojim kolegama kamiondžijama u Sjedinjenim Američkim Državama i istovremeno ostvare dodatni prihod.

Na početku smo se bavili regrutacijom vozača kamiona u Americi, ali ta jednostavna zamisao brzo se razvila u nešto znatno veće. Kako su dani prolazili, naš tim se širio, a zajedno s njim i broj klijenata i partnera. Svaka nova osoba koja nam se pridružila unela je svoje iskustvo i jedinstvene ideje. To je dovelo do proširenja naše delatnosti na više različitih oblasti.

Dok smo započeli kao agencija za regrutaciju, brzo smo shvatili da možemo ponuditi mnogo više. Ova prirodna evolucija dovela je do formiranja različitih sektora unutar naše kompanije, kao što su regruting, track and trace, sales, safety, accounting, maintenance za kamione i dispečeri. Naša prisutnost rasla je, a zajedno s tim i broj naših kolega.

Današnji Wersirius oblikovan je ovom dinamikom rasta. Naš uticaj se proširio otvaranjem kancelarija u Beogradu, Nišu i Skoplju. Trenutno Wersirius ima čak sedam aktivnih sektora i prisutan je u tri grada. Naš tim broji preko 50 članova, a naša posvećenost rastu i proširivanju ogleda se u konstantnom osnivanju novih sektora za outsourcing i širenju obima našeg delovanja, kao i u neprekidnom rastu broja zaposlenih.

Glavne Vrednosti

Wersirius je mesto gde se ambicija, upornost i želja za uspehom cene iznad svega.

Baza: Orijentisani na rezultat

  1. Predan rad
  2. Lični i profesionalni rast i razvoj
  3. Timski rad i Kolegijalnost
  4. Integritet i Poštenje
  5. Preuzimanje Odgovornosti

VIZIJA

Naša vizija smera ka izgradnji centralne baze za sve outsourcing inicijative na Balkanu, sa posebnim fokusom na rad sa kompanijama iz Sjedinjenih Američkih Država. Želimo postati nezaobilazna destinacija za sve američke kompanije koje teže izvrsnosti u svojim poslovnim operacijama. Kroz posvećenost visokim standardima efikasnosti, efektivnosti i profesionalizma, Wersirius teži da postane ne samo lider u outsourcingu na Balkanu, već i sinonim za inovativno rešavanje poslovnih izazova.

Naša strast prema stvaranju pozitivne radne atmosfere i stalnom ličnom napretku svakog člana tima čini nas jedinstvenim izborom za kvalifikovane i ambiciozne pojedince. Oslanjajući se na naše temeljne vrednosti, naš cilj je da ojačamo i podržimo naše klijente i partnere, gradeći most između njihovih potreba i našeg stručnog znanja, posebno za zahteve američkog tržišta.

U srcu Balkana, Wersirius teži da postane epicentar poslovnog razvoja, inkubator inovacija i garant uspeha. Uvereni smo da nema granica za ono što zajedno možemo postići, a naša strast i posvećenost su ključni pokretači ka ostvarivanju ove vizije.

 Dobrodošli u Wersirius – gde granice postaju prilike, a budućnost je u vašim rukama.